Hakkımızda

Özel Eğitim’e 2008 Yılında küçük adımlarla başladık… 2008/2014 yılları arasında adımlarımızı büyüterek yol aldık. Bu yolculuğumuzda eğitim verdiğimiz tüm çocukların özelliklerine ve farklılıklarına göre yaklaşımımız ve disiplinli eğitimimiz çocukların gelişimine katkıda bulundu.

Fakat Otizmli çocukların eğitimi için özel çocuk danışmanlık, Rehberlik ve Uygulama merkezi olan Mezopotamya Otizm Yaşam Merkezi Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak 2014 yılında kuruldu.

Yılların deneyiminin aktarılıp paylaşılması mesleki çalışmaların uygun ortamda yapılması için kurumumuzun çalışma alanları oluşturuldu. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaların olumlu sonuçlarını halen eğitim verdiğimiz öğrencilerimizin gelişimiyle görmekteyiz. Ayrıca il dışından ve ilçelerden gelen ailelere yoğunlaştırılmış eğitimlerle destek vermekteyiz.
Kadromuzu, alanlarında deneyimli uzman arkadaşlar oluşturmaktadır. Kurumumuzda ekip çalışmasına çok önem verilmekte, ebeveyn eğitimi, bireysel ve grup eğitimi, eğitici seminerler yapılmaktadır.
Otizm spektrum bozukluğu başta olmak üzere rehabilite edilmesi gereken birçok konuda size en iyi eğitimi sunmakta olan merkezimiz alanında bölgemizin en önde olan kurumudur.

Felsefemiz

Karşılaştığımız çocukların yetersizliklerine odaklanmak yerine hep, var olan yeteneklerini keşfedip onları gelişt